Vi håber først og fremmest at alle er kommet godt og sikkert ind i 2023. Her hos Rengøringsservice Danmark A/S har der været vanlig travlhed hen over julen og nytåret.

På de fleste arbejdspladser er folk nu så småt ved at vende tilbage til hverdagen, og er klar til at tage hul på det nye år. Vi hos Rengøringsservice Danmark A/S benytter lejligheden til at reflektere lidt over de opgaver vi løste i 2022, samt kigge ind i de mange spændende opgaver der venter os her i det nye år.

2023 bliver endnu et år med fart på. Vi har netop gentegnet aftale med ARC og genbrugspladserne i København efter 5 års samarbejde, således at vi nu kan se frem til et fortsat samarbejde de næste 4-6 år. ARC hjælper borgere og virksomheder af med affaldet på en måde, der er bedst for miljø- og klima. ARC håndterer affaldet for deres fem ejerkommuner – Dragør, Frederiksberg, Hvidovre, København og Tårnby. Hos Rengøringsservice Danmark A/S kommer vi dermed fortsat til at varetage rengøring på ARC’s design perle ”Amager Bakke”, ARC’s genbrugspladser, nærbrugsstationer, omlastning og indsamling.

ARC udfører en række vigtige opgaver indenfor affaldshåndtering for borgerne i hverdagen. Hos ARC er deres mål, at arbejdet med affald bliver klimaneutralt. Og det falder rigtig godt i tråd med, at vi her hos Rengøringsservice Danmark A/S også har stor omtanke for miljøet og for at minimere miljøpåvirkningen”, siger Mikkel Hove, Direktør hos Rengøringsservice Danmark A/S.

En anden aftale vi er meget glade over og stolte af at have gentegnet for den kommende årrække, er samarbejdet med COOP butikker og lagre på Sjælland, herunder Kvickly/Super Brugsen, Dagli’ Brugsen og ikke mindst IRMA kæden. Hvor vi fremover vil varetage rengøringen i mere end 100 butikker.  Her sørger vores dygtige personale både nat og dag for at butikkerne står snorlige, rengjorte og klar til at tage imod Coops mange kunder.

Sidst men ikke mindst, er der også en udvidelse af samarbejdet med Københavns Kommune på vej. Vi kan desværre ikke helt løfte sløret endnu, men blot fortælle, at fra februar måned glæder vi os til at servicere endnu flere ejendomme for Københavns Kommune.

2022 har været med til at bygge op til alle disse ting. Og nu imødeser vi et spændende og travlt år 2023.  Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke vores dejlige team af kollegaer, vores leverandører og vores samarbejdspartnere, som er med til at vi hver dag kan yde en god service og sætte vores kunder i centrum.

Hos Rengøringsservice Danmark A/S ser vi frem til årets kommende opgaver. Skulle din virksomhed have behov for nogle af de services vi tilbyder, står vi gerne til rådighed for en snak om mulighederne for dette.

Med de ord ønsker vi alle derude et rigtig godt nyt år!