Vi håber alle kom godt ind i 2024, som nok blev det mest begivenhedsrige årsskifte i nyere tid her i Danmark, med vores majestæts bekendtgørelse om at overgive tronen til næste generation.

Hos Rengøringsservice Danmark A/S har vi også brugt året 2023 på at omrokere og opruste på pladserne, således at vi i 2024 står med en meget stærk opstilling af medarbejdere – klar til at tage fat på det nye års opgaver.

Vi har i løbet af 2023 fået en del nye ansigter ombord – især er vi meget glade for at kunne fremhæve et praktikantforløb som endte ud med en fuldtidsstilling i HR for en ny kollega.

På kundesiden blev der også budt nye samarbejder velkomne. En ny kontrakt på landsplan med Dansk Retursystem blev indgået – således at der nu vil blive udført Svanemærket rengøring hos kunden. Som miljøvirksomhed er det nemlig vigtigt for Dansk Retursystem A/S at stille høje miljøkrav til deres leverandører og bruge svanemærkede produkter, hvor det er muligt.

En anden ny kunde som også får glæde af Svanemærket rengøring er KLAR Forsyning. Hos KLAR Forsyning arbejdes der aktivt med klima og bæredygtighed, hvilket gør rengøringsaftalen med Rengøringsservice Danmark A/S til et perfekt match.

2023 blev også året hvor Rengøringsservice Danmark A/S kunne annoncere vores seneste initiativ til at skabe et mere bæredygtigt og miljøvenligt arbejdsmiljø. Vi udvidede flåden med flere miljøvenlige køretøjer – heriblandt vores varebil ”Buzz’en”. Den nye ID Buzz er tænkt som servicevogn for hele virksomheden – og det bedste af det hele er, at den er 100% elektrisk!

Sidste del af året 2023 blev brugt på at genforhandle flere af vores essentielle kontrakter. Og til vores store glæde er alle endt med nye papirer på et fortsat godt og langt samarbejde. Så nu imødeser vi endnu et spændende og travlt år 2024.

Med disse ord vil Rengøringsservice Danmark A/S gerne benytte lejligheden til at takke vores dejlige team af kollegaer, vores leverandører og vores samarbejdspartnere, som er med til at vi hver dag kan yde en god service og sætte vores kunder i centrum. Skulle din virksomhed have behov for nogle af de services vi tilbyder, står vi gerne til rådighed for en snak om mulighederne for dette.

Rengøringsservice Danmark A/S ser frem til årets kommende opgaver og ønsker alle derude et rigtig godt nyt år!