Nu, da 2018 er ved at gå på hæld, vil vi gerne benytte lejligheden til at se tilbage på det år, der er gået – og hvilket år! På mange måder har 2018 været et enestående og begivenhedsrigt år for Rengøringsservice Danmark.

Det har været året, hvor vi deltog i Code of Care Copenhagen. Her gør vi vores bedste for, at skabe innovation inden for social ansvarlighed når vi på tværs af virksomheder finder balancen mellem menneskelig og finansiel værdi i virksomhederne.

Som virksomhed opfyldte vi igen kravene til at blive kåret som Gazellevirksomhed af Børsen, hvilket vi naturligvis er beærede og glade for.

Samtidig var 2018 også året, hvor vi fik etableret vores specialdesignede cykler, som er et nyt våben mod graffiti og klistermærker i indre by og Nørrebro. Cykelpatruljen er hurtige, effektive og super miljøvenlige.

Desuden blev vi i 2018 nomineret til EY “Entrepreneur Of The Year”.

Sidst men bestemt ikke mindst, blev 2018 også året, hvor vi indgik en aftale med Metro Service.

Alt i alt et år, som vi på alle måder er stolte og ydmyge over, at afslutte sådan. Vi vil gerne takke alle vores kollegaer, leverandører og samarbejdspartnere, som hver dag er med til at yde en god service til glæde og gavn for vores kunder.

Endeligt vil vi gerne ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Vi ser frem til et spændende 2019 fyldt med nye udfordringer.