Ventilationsrens

ventilationsrens_624x468

Ventilationsrens

Rengøringsservice Danmark afrenser og rengører alle typer af føringsveje indenfor rør og ventilationssystemer.

Rengøringsservice Danmarks specialteam, tilbyder brug af flere forskellige afrensningsformer når ventilationskanalen skal afrenses. Vi gennemgår altid opgaven inden opstart, for at afrensningen bliver udført med den rigtige afrensningsform og så skånsomt og optimalt som overhovedet muligt.

Et beskidt eller dårligt fungerende ventilationsanlæg, kan give mennesker ubehagelige symptomer og problemer, lige fra hovedpine, træthed, svimmelhed, muskelsmerter, slimhindeirritation i øjne, næse og svælg.

Mikroorganismer, bakterier og støv i kanalerne giver risiko for udvikling af allergi og andre lidelser.

Rengøringsservice Danmark udfører afrensning af alle typer kanaler, og tilbyder følgende afrensningsmetoder:

  • Afrensning med kompressor
  • Afrensning med varmt vand
  • Afrensning med kemi og specialprodukter
  • Afrensning af skorstene og andre specialkanaler
  • Tv inspektion og dokumentation

Når ventilationskanalen er afrenset udfærdiger Rengøringsservice Danmark altid en rapport med tilhørende billeder – både før og efter, således at dokumentation er fyldestgørende.

Ingen opgave er for lille og ingen for stor – vi er altid parat i relation til den enhver opgave og har kapacitet og power til at løse store og komplicerede afrensningsprojekter.

I forbindelse med vores afrensningsopgaver udfører vi ofte diverse servicearbejde, såsom periodisk service, og udskiftning / afrensning af filter m.v. Vores mangeårige afrensningsteam er alle velkvalificerede og besidder de korrekte kompetencer og udstyr til at varetage serviceopgaven hos Dem til Deres fulde tilfredshed.

Når de vælger Rengøringsservice Danmark får de altid en leverandør, som De kan være tryg ved.