– men vidste du at rengøringen hos Rengøringsservice Danmark A/S faktisk er Svanemærket?

Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

Når et rengøringsselskab får tildelt Svanemærket, betyder det, at selskabet lever op til en lang række ambitiøse krav. Fx når det gælder kvalitet, kemikalier, kørsel, håndtering af affald og uddannelse af personalet.

Vi skal løbende dokumentere overfor Miljømærkning Danmark, at Rengøringsservice Danmark opfylder disse ting og at vi arbejder aktivt med Svanemærket.

I uge 22 lancerede Svanemærket en stor nordisk informationskampagne med støtte fra Nordisk Ministerråd, med det formål at guide nordiske forbrugere til bedre miljøvalg.

Svanemærket ønsker, som det officielle nordiske miljømærke, at fortælle, hvor skrappe deres krav er, og at mærket er baseret på et helheds-og livscyklusperspektiv. Svanemærket arbejder med engagement og dedikation, og de ikke går på kompromis med kravene.

Kampagnen sætter fokus på, hvor svært det er for virksomheder at få Svanemærket, men hvor let det er for forbrugerne at vælge.

Vi er stolte af at vores rengøring hos Rengøringsservice Danmark A/S lever op til Svanemærkets krav. Og har gjort det siden 2016!

Du kan læse mere om Svanemærket HER – og den svære vej til det lette valg.