I denne uge har vi sagt farvel til vores gode og loyale medarbejder Stephen.
– Stephen er for os opskriften på en rigtig succeshistorie, og den vil vi gerne dele!

Stephen startede tilbage i marts 2019 hos Rengøringsservice Danmark, som en del af Cykelpatruljen, der fjerner graffiti på bygninger og monumenter i København.
Cykelpatruljen er blevet til i et samarbejde med Københavns Kommune, med øremærkede stillinger til kandidater fra Københavns Erhvervshus. Heldigvis var Stephen til stede ved et matchingevent i sit jobcenter, hvor Cykelpatruljen blev præsenteret, og det endte med, at han blev ansat på deltid, så han sideløbende kunne fordybe sig i sin danskundervisning.

Stephen nåede hurtigt et meget højt niveau i dansk, og samtidig voksede han så meget med arbejdsopgaverne, at han kunne varetage flere funktioner i vores graffiti-team, hvorfor han blev ansat på fuld tid.

I dag – knap to år senere – kender Stephen Nørrebro og indre by bedre end sin egen bukselomme; han ved præcis, hvor graffiti hotspotsne er og hvor der er klistermærker og tags at fjerne. Igennem de sidste to år har han således cyklet byen tynd på sin specialbyggede cykel og hjulpet med til, at København fremstår fra sin bedste, mere graffitifri side.

Nu er tiden kommet til, at Stephen skal videre i sin karriere, og det er med både vemod og glæde, at vi ønsker ham god vind videre. Hans afsked med os kommer dog ikke som den store overraskelse, for igennem efteråret er Stephen gået ned på deltid igen, så han kunne uddanne sig inden for full-stack web development. Som en del af uddannelsen var Stephen med til at udvikle en app for en virksomhed, og de blev så imponerede over Stephens evner, at de har tilbudt ham en betalt fuldtidspraktikperiode, som han nu starter på.

Vi er taknemmelige for den tid, som Stephen har været hos os, og vi er både glade for og stolte over, at han har kunnet bruge ansættelsen hos Rengøringsservice Danmark som et springbræt til videre karrieremuligheder.