Rengøringsservice Danmark A/S kunne 7/11-22 byde velkommen til en ny medarbejder i administrationen – Ib Regel.

Ib Regel er tiltrådt som Bogholder, hvor han skal håndtere hele virksomhedens bogholderi og alle dets facetter. Ib har arbejdet med bogholderi og økonomi siden 1988, senest i en stilling hos Region Hovedstaden, hvor han arbejdet i 14 år. Efter et vikariat – også hos Region Hovedstaden – er han nu landet i sit nye job hos Rengøringsservice Danmark. Når Ib ikke jonglerer med tal og fakturaer, så holder han meget af at lytte til musik fra 60’ og 70’erne. Han har faktisk ejet 8 LP’er, men ikke en pladespiller. Musik er den ene ting han elsker mere end tal. Jobbet hos Rengøringsservice Danmark tiltalte ham, da han kunne se at de konkrete opgaver der forelå, passede lige til ham. Alle virksomheder har brug for at have styr på bogholderi, regnskab og økonomi – og det er Ib god til!

Fun fact om Ib er ifølge ham selv, at han ikke kun er at finde foran skærmen med hovedet begravet i tal. Han har altid været meget glad for at løbe, og har faktisk løbet 8 x marathon. Og skulle han lande på en øde ø, så er de tre ting han ville ønske at medbringe: Løbesko, en pladespiller og The Beatles albummet: Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.

Rengøringsservice Danmark A/S glæder sig over endnu engang at have tilføjet nye kræfter til vores i forvejen dedikerede team.