Rengøringsservice Danmark A/S kunne 1/11-22 byde velkommen til to nye medarbejdere – Jesper Uldall Jonassen og Mette Ørum.

Jesper Uldall Jonassen er tiltrådt som HR-assistent, hvor han skal håndtere HR opgaver via HR ON systemet. Jesper har en uddannelse fra CBS som Cand. Merc. HRM og har bl.a. arbejdet 8 år i Sundheds – & Ældre Ministeriet som HR-konsulent for Statens Serum Institut. Efter 4 år som HR-specialist hos Spilhuset, bliver det nu Rengøringsservice Danmark A/S der får glæde af ham som HR-assistent. Jesper elsker data og brænder for at hjælpe andre mennesker. Disse ting forener han både i sit nye job, men også i sit hobbyprojekt hvor han arbejder med en platform indenfor elbiler og -ladere. Ifølge Jesper var det arbejdsopgaverne, balancen i tingene, det at beskæftige ufaglærte grupper og så at hjælpe mennesker, der gjorde stillingen som HR-assistent hos Rengøringsservice Danmark A/S meningsfyldt for ham.

Fun fact om Jesper er ifølge ham selv, at han har Danmarks uofficielle rekord i at spise krydderboller. Det har han praktiseret hver evig eneste morgen siden han var barn! Og skulle han lande på en øde ø, så er de tre ting han ville ønske at medbringe: Krydderboller, Pepsi Max og et varmt bad.

Mette Ørum er tiltrådt som Administrativ Koordinator, hvor hun skal arbejde med virksomhedens driftssystem Microbizz. Mette har mange års erfaring indenfor koordination af både salg og marketing, og kommer senest fra en stilling som Salgskoordinator hos Andersen Biler A/S. Mette elsker at hjælpe andre, koordinere indsatser og optimere processer. Om det så er på hjemmefronten eller på arbejdspladsen. For Mette var det muligheden for at ”spotte hullerne i osten”, at udvikle og at få andre mennesker til at shine, der gjorde stillingen hos Rengøringsservice Danmark A/S til det rette match for hende.

Fun fact om Mette er ifølge hende selv, at hun rent faktisk kan fløjte ordet ”spyflue”. Prøv selv! Og skulle hun lande på en øde ø, så er de tre ting hun ville ønske at medbringe: Sin familie, Marabou og en schweizerkniv.

Rengøringsservice Danmark A/S glæder sig over at have tilføjet disse nye kræfter til vores i forvejen dedikerede team.