Den verdensberømte statue Den Lille Havfrue er igen blevet udsat for graffiti hærværk.

Rengøringsservice Danmark A/S blev hurtigt tilkaldt og fik omgående afrenset områderne, hvor personerne bag hærværket havde malet jorden foran Den Lille Havfrue med ”Befri Abdulle” og selve statuetten var oversprøjtet med blå og hvid maling.

”Det er vigtig at håndtere den slags hærværk hurtig, effektivt og gnidningsfrit, således at lokale beboere og turister ikke får en negativ og demoraliserende oplevelse af et af Danmarks største turistattraktioner, med mere end 1 million besøgende pr år”, siger kundechef Flemming Winther Madsen – tlf. +45 41649585.

Rengøringsservice Danmark A/S er stolte over at vores døgnberedskab 24/7 fungerer optimalt og leverer de ønskede ydelser for Københavns Kommune, til glæde og gavn for lokalbefolkningen og turister i København.

Tidligere har den H.C. Andersens inspirerede statue fået savet sit hoved af 2 gange, ligesom armen har været fjernet samt overmalet og iklædt forskellige beklædningsdele henover de seneste år.

Skulpturen var oprindelig en gave til København, skænket af brygger Carl Jacobsen og udført af billedhuggeren Edvard Eriksen. Som model til skulpturen brugte Edvard Eriksen sin kone, Eline Eriksen. Statuen har stået permanent på Langelinie siden den 23. august 1913.

For yderligere oplysninger kontakt venligst kundechef Flemming Winther Madsen på tlf. +45 41649585.