Project Description

Glatførebekæmpelse

   og snerydning

Vi tilbyder professionel og hurtig snerydning samt skånsom og effektiv glatførebekæmpelse til virksomheder, foreninger og kommuner på hele Sjælland.

Vinteren stiller helt specielle krav til service og vedligeholdelse, uanset om det gælder virksomheder, offentlige bygninger, boligselskaber eller institutioner.

Rengøringsservice Danmark udfører professionel glatførebekæmpelse og sikrer, at alle adgangsveje er trygge og sikre at færdes på – i hele vinterperioden og til aftalt tid!

En aftale med Rengøringsservice Danmark omkring vinterservice, betyder at vi reserverer maskiner og mandskab til netop din opgave, således vi altid klar til opgaven uanset mængde, omfang og tidspunkt. Ingen opgave er for kompliceret, for stor eller lille.

Vinterservice hos Dem har også et sikkerhedsmæssigt perspektiv, da opgaven omfatter hurtigt udrykning med snerydning, grusning og saltning, således at beboere, brugere og medarbejdere kan færdes sikkert uden at risikere at glide og komme galt af sted.

En isglat vej, p-plads eller fortove kan i modsat fald medføre uheld. Vi tilbyder en individuel aftale, hvor vi sammen beskriver ønsker og behov, således at de er garanteret rene, ryddede og sikre adgangs forhold, når uvejret sætter ind.

Vi tilbyder:

  • Et abonnement for glatførebekæmpelse med garanti
  • Ryddede arealer inden kl. 07.00
  • Snerydning i weekenderne
  • AKUT snerydning, grusning og saltning
  • Prisgaranti, der sikrer dig konkurrencedygtige priser
  • Fyldestgørende dokumentation og månedlig betaling
  • Snerydning med omtanke for miljøet

Ring trygt til Rengøringsservice Danmark for et møde om professionel glatførebekæmpelse – så er du med garanti sikret fodfæste hele vinteren.

Vi kan også tilbyde

Se ALLE vores services