Project Description

Pasning og pleje af

   grønne arealer

Vi tilbyder kompetent pasning og vedligeholdelse af grønne områder og arealer til virksomheder, kommuner og boligforeninger. Så fremstår haven pænt året rundt. 

Med Rengøringsservice Danmarks 30 års erfaring og fagligt kompetente medarbejdere indenfor pasning af grønne arealer, tilbyder vi topprofessionel pleje af Deres grønne områder.

Udearealerne er den grønne ramme omkring enhver virksomhed, institution eller ejendom. Derfor lægger vi vægt på kompetent, effektiv og professionel grøn pleje.

Rengøringsservice Danmark plejer i øjeblikket grønne områder for et utal af virksomheder, overalt i Danmark. Med de bedste og mest effektive løsningsmodeller varetager vi grøn pleje hos både boligselskaber, ejendomsselskaber, virksomheder, stat, amt og kommune.

Løbende rapportering og dialog omkring opgaverne er for os en naturlig del af et godt samarbejde. Hermed kan vi hele tiden dokumentere og tilpasse plejen af de grønne områder efter Deres ønsker og altid være på forkant med selv de mindste tilpasninger.

Vi tilbyder:

  • Effektive løsningsmodeller med hensyntagen til Deres ønsker og behov
  • Højt fagligt niveau
  • Ressourcer til at varetage både store og små opgaver
  • Et slutprodukt tilpasset netop Dem

Vores service-pallette indeholder alle former for pleje af grønne og grå områder, således er De sikret at planter, buske og træer bliver plejet med den største ekspertise og faglighed. Imens kan De blot nyde de kønne, grønne omgivelser.

Både store og små grønne områder har brug for omhyggelig pleje. En græsplæne forbliver sund og smuk ved jævnlig og korrekt pasning. Årligt tilbagevendende opgaver som hæk-klipning og beskæring af træer og buske kræver også den rette ekspertise.

Arbejdet skal udføres på rette tidspunkt for at undgå, at træer og buske mister for meget saft og kraft ved beskæringen, ligesom man skal vide, hvor og hvor meget der skal skæres eller klippes af. Nyanlæg af grå og grønne arealer.

Kontakt trygt Rengøringsservice Danmark for løsning af Deres opgave indenfor pasning af grønne områder.

Vi kan også tilbyde

Se ALLE vores services