Vask af rulletrapper

og rullefortov

Vi tilbyder rulletrappevask der sørger for rene og indbydende rulletrapper og -fortove. Dette sikrer, at driftssikkerheden øges, levetiden forlænges samt energiforbruget reduceres.

Enhver drivmaskine bliver slidt over tid og kræver vedligeholdelse.

En rulletrappe eller et rullefortov, har med mange års uafbrudt drift, brug for vedligeholdelse og det giver mening at fokusere på dette i god tid. Vi tilbyder derfor også rulletrappevask.

Hvorfor vedligeholde:

  • Det forbedrer sikkerheden
  • Ny lovgivning har skabt nye standarder for sikkerhed og tilgængelighed, som skal overholdes
  • Driftssikkerheden øges og levetiden på anlægget forlænges
  • Energiforbruget reduceres, hvilket medfører besparelser og lavere omkostninger
  • Større kørselskomfort og flottere udseende
  • Færre udkald og reparationer, og dermed lavere omkostninger over tid

Den rette vedligeholdelse (rengøring) gør anlægget mere driftssikkert, effektivt, og ikke mindst mere miljøvenligt. Samtidig giver det bygningen et mere moderne udseende og dermed en højere værdi.

Vi tilbyder alle former for rensning af driftsvedligehold af jeres rulletrapper eller rullefortov, inkl. rensning og rengøring af stødtrin, vanger m.v.

Står jeres rulletrappe eller rullefortov overfor en renovering, kan vi tilbyde en total sanering med Co2 rensning, som efterlader overfladerne som nye.

Kontakt os for at få en sludder om, hvilke løsninger der passer bedst til jeres behov – en enkelt rensning eller fast abonnement, det er billigere end du tror!

Vi kan også tilbyde