Professionel og

effektiv tæpperens

Lad os give dine tæpper nyt liv. Vi har over 35 års erfaring med tæpperens af alle typer tæpper og går meget op i, at vores kunder altid er 100% tilfredse. 

Rengøringsservice Danmark udfører tæpperens og vedligeholder alle typer gardiner og gulve. Vi renser for alle, herunder: Institutioner, offentlige kunder, forsikringsselskaber, private virksomheder m.v.

Samtidig er vi fleksible og renser når det passer for dig – uanset tidspunktet og dagen.

Vi er i besiddelse af noget af Danmarks bedste og mest professionelle rensesystem, der sikrer den flotteste rens – og dette kombineret med en meget kort tørretid på kun 2 – 4 timer, er lokalerne hurtig klar til brug igen.

Vores erfarne team har serviceret vores kunder siden 1980.

Hvis det drejer sig om løse gardiner eller tæpper, transporteres disse til vort servicecenter, hvor disse afrenses i store specielle kar. Efter endt tørring og udtrækning transporteres tæpperne hurtigt retur igen.

Vores afrensningsteam kan nu også tilbyde behandling af hårde gulve, herunder:

  • Afrensning og polish behandling af linoleum og vinyl
  • Diamant slibning af stengulve
  • Slibning og lakering / oliering af trægulve
  • Overfladebehandling af lagerhaller og parkeringskældre
  • Imprægnering

Vores afrensningsafdeling er kendt for høj kvalitet, hurtig tørre tid, konkurrencedygtige priser, fleksibilitet og top-service – til glæde og gavn for jer.

Når du vælger Rengøringsservice Danmark, får du altid en leverandør som du kan være tryg ved. Kontakt os HER for et tilbud på tæpperens eller en af vores andre services.

Vi kan også tilbyde