Viceværtservice

til ejendomme

Få en stabil og pålidelig samarbejdspartner, som er tilknyttet din ejendom. Viceværten sørger for, at løse forfaldne opgaver både indvendigt og udvendigt.

Rengøringsservice Danmark er en kvalificeret og konkurrencedygtig partner når det gælder viceværtservice og pasning af din ejendom. Med Rengøringsservice Danmarks professionelle team, er du sikret en velfungerende ejendom – såvel udendørs som indendørs – året rundt.

Vi udfører opgaver for virksomheder og boligforeninger overalt i landet.

Rengøringsservice Danmark tilbyder en bred vifte af services, udelukkende udført af egne fagfolk og specialister. Alle vores ejendomsservice løsninger bliver skræddersyet til netop jeres behov, således at I er sikre på en velfungerende ejendom.

Vi ønsker at være jeres tætte sparringspartner, og sætter derfor altid fokus på jeres ønsker og behov. Vores ejendomsserviceydelser spænder bredt, lige fra enkeltstående opgaver, afløsningsopgaver til større kontraktbaserede løsninger som fungerer år efter år.

Vi planlægger alle jeres opgaver ind i vores veldokumenterede ”års-hjul”, således at du er velorienteret om alle opgaver og altid har det fulde overblik med udførelsen af opgaverne.

Kontakt os gerne på tlf. 70 112 160 og få et tilbud på enkeltydelser eller på en samlet ejendomsservice-pakke.

Ring i dag og modtag tilbuddet i morgen. Alternativt kan du kontakte os HER.

Viceværtservice til ejendomme.

Vi kan også tilbyde