Skimmelsanering

skimmelsanering_624x468

Skimmelsanering

Når der laves en sanering for skimmelsvamp, skal den udføres af professionelle. Dette gælder uanset om det er på skoler, private hjem eller i virksomheder. Benyt Rengøringsservice Danmark til at få bugt med Deres skimmelsvampproblemer.

Udover at skimmelsvamp ser grimt ud, kan det også være ekstremt ubehagelige. De giftige sporer kan sprede sig i luften og resultere i hovedpine, irriterede øjne, koncentrationsbesvær, allergi og astma m.m.

Vi har stor fokus på skimmelsvamp og fugtskader, og vores specialuddannede medarbejdere arbejder professionelt og med stor erfaring for at udbedre dine fugt- og skimmelproblemer – over hele landet!

Hos Rengøringsservice Danmark løser vi opgaver i alle slags bygninger, herunder villaer, lejligheder, sommerhuse, virksomheder, kontorbygninger, institutioner, sygehuse og børnehaver.

Det første vi gør, når vi bliver tilkaldt til en mulig skimmelforekomst er, at vi bedømmer omfanget ud fra forskellige kontrolmålinger. Herefter vurderes der, hvilken afrensningsmetode der er bedst og billigst for at komme skimmelsvampen til livs. Oftest vil en specialsuger med efterfølgende afrensning med specielvæsker være tilstrækkeligt.

Idet en opgave afsluttes, udarbejdes der en fyldestgørende rapport med fotodokumentation af skimmelangrebet. Dette kan være anvendeligt i relation til en forsikringssag.