Tele- og computerrensning

tele_og_computerrensning_624x468

Tele- og computerrensning

Rengøringsservice Danmark udfører rensning af alle typer teknisk udstyr og installationer, til stor glæde og begejstring for vore kunder – hver eneste dag! Dette udgør ofte en del af vore kunders systematiske vedligehold.

Vi definerer rensning ud fra flere parameter, men benytter selvfølgelig altid den løsning og rensemetode som løser opgaven – hurtigst, bedst og billigst.

  • Forureningstype (støv, kemi, fedt, sod, væsker etc.)
  • Udstyrstyper (el, elektronik, maskiner, installationer m.v)
  • Omfang (fra enkeltstående komponenter til hele produktionsanlæg)

En af de mest almindeligt oversete årsager til computerens ydeevne og nedbrydning er støv. Støv siver i gennem små sprækker i computerens kabinet, og lægger sig på de indvendige komponenter. Støv virker som en isolator, der forårsager varme til at opbygge og elektriske signaler til at rejse mindre effektivt.

Regelmæssig rengøring forhindrer støv oprustning og øger systemets ydeevne. Vi renser og rengør dagligt et utal af skærme, harddiske, tastaturer, mus, printer, kopimaskiner, regnemaskiner og telefoner.

Har de behov for at bringe et højere hygiejnisk niveau helt ind på kontoret/skrivebordet, så kontakt da straks vore specialister for et uforpligtende møde.