Washroom

washroom_624x468

Washroom koncept

Rengøringsservice Danmark leverer udelukkende hygiejniske og funktionelle løsninger til brug for washroom. Det brede produktsortiment fra Rengøringsservice Danmark er omhyg­geligt udvalgt for at sikre hygiejniske, funktionelle og økonomiske løsninger af ekstra høj kvalitet.

Når Rengøringsservices Danmark varetag­er håndvask- og toiletfaciliteterne, vil De som kunde opleve, at dispenserne er praktisk placeret, alt fungerer optimalt, og at det er en fornøjelse at benytte.

Håndklæder, papirhåndklæder, sæbe og tilbehør findes i flere forskellige kvaliteter, alt efter hvor de skal anvendes og til hvilket formål. Affaldsbeholderne er hygiejniske og praktiske.

Det gør en forskel – for helheden indbyder netop til god hygiejnepraksis og respekt.

Hos os bliver De kunde hos en erfaren totalleverandør, som forstår at få tingene til at glide smidigt og effektivt helt fra den indledende planlægning og instal­lation til den løbende levering af produkter og serviceydelser.

Automatiseret logistik gør at der ikke opstår huller i leveringen – og vores periodiske opfølgning, gør at hygiejnestandarden altid er af højeste karat. Vores effektive hotlineservice, gør at du også altid kan få hurtig respons.

Vores ydelser og produkter spænder bredt, og dæk­ker behovene for hygiejniske og ind­bydende håndvask- og toiletmiljøer i såvel kontorer og offentlige rum som i industri, fødevareindustri og sundheds- og plejesektor – vi er med overalt!

Kontakt os trygt for et uforpligtende møde omkring din washroom løsning.