Det er ikke let at få Svanemærket. Men vi er ikke ude efter lette løsninger. Vi stræber efter valg, der er bedre for miljøet og bedre for dig.

Svanemærket kører i uge 5-7 kampagnen: ’Svært at få. Let at vælge’ som vi her hos Rengøringsservice Danmark A/S naturligvis bakker op om. Svanemærket er et af verdens skrappeste og mest ambitiøse miljømærker.

Målet med Svanemærket er at mindske forbrugets samlede miljøbelastning – til gavn for mennesker, miljø og jordens ressourcer.

At se på bare ét miljøproblem kan være svært nok, men når Svanemærket stiller krav, vurderer mærket alt det, der er relevant – fra ressourcer og kemikalier til klima og biodiversitet.

Har du hørt om ”livscyklusperspektiv”? Det betyder, at alle faser i et produkts liv er med i betragtningen. Fra råvarer, produktion og brug til genbrug, recirkulering og affald. Dette er hvad Svanemærket går op i, og det støtter vi op om.

Vi er stolte af at vores rengøring hos Rengøringsservice Danmark A/S lever op til Svanemærkets krav. Et faktum som gør, at virksomheder som KLAR Forsyning, ARC og Dansk Retursystem nu får udført Svanemærket rengøring af Rengøringsservice Danmark A/S. Som miljøvirksomheder et det nemlig vigtigt for disse kunder, at stille høje miljøkrav til deres leverandører og bruge Svanemærkede produkter, hvor det er muligt.

Du kan læse mere om Svanemærket HER – og den svære vej til det lette valg.