Uopfordret ansøgning

rsd_cykelpatrulje

Uopfordret ansøgning

For Rengøringsservice Danmark er vores medarbejdere det vigtigste aktiv. Vi vil meget gerne høre fra dig, såfremt du ønsker at blive en del af vores ambitiøse og kvalitetsbeviste team. Vi arbejder ud fra tesen om, at dygtige og glade medarbejdere giver tilfredse og langsigtede kunderelationer.

Kunne du tænke dig, at blive endnu en tilfreds medarbejder i Rengøringsservice Danmark, så kan du sende os din uopfordrede ansøgning ved at udfylde formularen herunder.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg uopfordret

Navn*

Fornavn og efternavn

Adresse*

Gade og husnummer

By*

Postnummer*

E-mail*

Mobil

Skriv dit mobilnummer

Din bemærkninger/arbejdserfaring

Vedhæft CV?

Rengøringsservice Danmark A/S er dataansvarlige af de oplysninger, som du indtaster i din jobansøgning via hjemmesiden. Se vores datapolitik for yderligere information.

Når du ansøger via hjemmesiden, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du indtaster i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder også videopræsentationer, billeder mm.

Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i rekrutteringen og tredjeparter, som hjælper os med processen. Dette inkluderer også rekrutteringsfirmaer, som udbyder personlighedstests mm.

Vi opbevarer din ansøgning samt de andre oplysninger, som du har indtastet, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet, og i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os, men aldrig mere end 6 måneder.

Ved at indsætte dine personlige oplysninger accepterer du:

  1. at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik
  2. at oplysningerne som du har indtastet er sande og efter din ærlige mening også det mest korrekte. Herunder forstår du også, at hvis ikke oplysningerne stemmer overens, kan det forårsage, at ansøgningen ikke accepteres eller ikke vil tages i betragtning
  3. at du giver samtykke af egen fri vilje til, at vi må indsamle og anvende dine oplysninger
  4. Ja, jeg accepterer