Professionel

erhvervsrengøring

Vi tilbyder erhvervsrengøring til store og små virksomheder samt institutioner. Her skræddersyer vi en løsning og tilpasser os, så de opfylder dine ønsker og behov.

Rengøringsservice Danmark har mere end 35 års erfaring i servicebranchen.

Hvert år udfører vi rengøring af mere end én million kvadratmeter, for flere end 500 danske kontor- og industrivirksomheder samt mange offentlige bygninger og institutioner m.v.

Vi udfører alle slags rengøringsopgaver, lige fra almindelige dagligdags rengøringsopgaver, til store komplicerede rengøringsløsninger for specialkunder. Desuden tilbyder vi også firmarengøring/erhvervsrengøring samt kontorrengøring.

Vi skræddersyer rengøringsløsningerne fra kunde til kunde, så vi altid matcher de ønskede behov – ud fra princippet om at ”kunden er i centrum”.

Vores serviceassistenter er blandt de dygtigste i branchen og udvalgt efter personlighed, faglig dygtighed og mange års erfaring. De er alle i et løbende udviklingsforløb med træning, uddannelse og daglig dialog samt opdatering fra deres overordnede.

Hos Rengøringsservice Danmark er det et krav, at alle medarbejdere er tilknyttet vores service akademi, hvor uddannelsesforløbet bliver aftalt, således kompetencer og nye metoder altid er en del af vores samlede hverdag.

Vores håndholdte kvalitetssikringsløsning (via smartphone), gør at vi altid og ”på sekundet” er 100% opdateret med arbejdets udførelse, kvalitetssikringen og alle tilhørende processer.

Vores rengøringsydelser er certificeret efter ISO 9000’s kvalitetsstyringssystem og den nordiske rengøringsstandard INSTA 800 og vi sætter en dyd i at efterleve Servicenormen udarbejdet af Dansk Industri. Dette er med til at sikre, at vi konstant lever op til det aftalte – både hvad angår niveau og omfang.

Derfor kan du forvente, at vi udelukkende tilbyder de mest kvalitetsbeviste løsninger, hvor alle processer og procedurer er nøje overvåget og kunderne kan altid være trygge og velvidende om, at selv de strengeste procedurer, sikkerheds- og hygiejnekrav bliver opfyldt.

Få et gratis tilbud
Du kan få et uforpligtende tilbud ved at kontakte os på tlf. 70 112 160 eller udfylde denne korte formular.

Udførelse af erhvervsrengøring

Vi kan også tilbyde