Teknisk ejendoms-

service og drift

Vores teknikere udfører mange forskellige opgaver og gør det muligt, at samle alle opgaver på ét sted. De fungerer som en unik servicepartner til teknisk ejendomsdrift.

Vores mangeårige erfaring indenfor teknisk ejendomsdrift – kombineret med vores medarbejderes høje kompetenceniveau, gør at vi kan tilbyde sublim service uanset om det drejer sig om en erhvervsejendom eller en beboelsesejendom.

Ofte anvendes der unødig meget tid og der spildes mange ressourcer, fordi de mange forskellige driftsopgaver udføres af forskellige leverandører og partnere.

Rengøringsservice Danmark tilbyder en lang række serviceydelser og produkter indenfor teknisk ejendomsservice, der kan skræddersys til præcis den løsning, som passer til jeres virksomhed eller ejendom, således at du er sikret det optimale udbytte af dit drifts- og vedligeholdelsesbudget.

Vores dygtige medarbejdere har uddannelse, tid, overblik til at styre jeres ejendoms drift og vedligehold. Vi udfører selvfølgelig eftersyn/tilsyn af alle tekniske installationer, herunder:

  • Varmeanlæg
  • Sprinkleranlæg
  • Alarm- og antenneanlæg
  • Ventilationsanlæg
  • Port- og samtaleanlæg
  • Energi, el- og sanitære anlæg
  • Håndtering af skadedyr og kloaksystemer

Vi leverer selvfølgelig altid dokumentation på de opgaver vi udfører omkring teknisk ejendomsservice. Dette gør vi via softwareløsningen Microbizz, således du har de ønskede oplysninger på sekundet. Du er med os helt ud i første led.

Vi udfører mindre reparationer og vedligeholdelsesopgaver på elektronisk udstyr som anvendes i alle former for lokaler og varmerum. Vi har kendskab til forskellige stik-, og kabeltyper og kan fejlsøge og foretage mindre reparationer på disse.

Vi udfører selvfølgelig også mere traditionel ejendomsservice i forbindelse med pasning af din ejendom, herunder: Viceværtservice, trappevask og glatførebekæmpelse, affaldshåndtering m.v.

Har du behov for at bringe et højere hygiejnisk niveau helt ind på kontoret/skrivebordet, så kontakt da straks vore specialister for et uforpligtende møde HER.

Vi kan også tilbyde