Professionel

skaktrensning

Vores specialister udfører rengøring og rensning af alle typer skakte med specialbygget udstyr. Vi efterlader skakt og skaktrum rent, desinficeret og lugtfrit.

Rengøringsservice Danmark udfører skaktrensning af alle typer skakter.

Når nedfaldsskakterne benyttes til fjernelse af dagrenovation og køkkenaffald, vil der blive afsat fedt, proteiner og andre affaldsstoffer i skakten. Disse affaldsstoffer kan afgive dårlig lugt og skabe betingelser for bakterier og andre kulturer. Manglende vedligeholdelse kan endvidere tiltrække rotter og andre skadedyr ligesom det kan medføre brandfare.

For at fastholde et tilfredsstillende hygiejnisk niveau, anbefales det at foretage regelmæssige skaktrensninger inklusiv rensning og desinfektion af skaktrum, affaldsrum og skaktindkast.

Vi er i besiddelse af den nyeste teknologi indenfor damprensning af skakter, med tilhørende aggregat med roterende børster/lanser, som minutiøst afrenser skakten fra top til bund.

Vores procedure gør, at skakten bliver behandlet i alt 8 gange – med et garanteret rent og totalt desinficeret slutresultat. Afsluttende bliver skaktindkast og skaktlåger rengjort og evt. poleret.

Som dokumentation for vort arbejde udfærdiges altid en elektronisk rapport samt fyldestgørende billeddokumentation via softwareløsningen Microbizz.

For at undgå lugtgener omkring skakterne, er det vigtigt at skaktlågerne er helt tætte – og derfor tilbyder Rengøringsservice Danmark at udskifte skaktringene og smøre sliddele, således at alt er tæt og velfungerende igen.

Vores topengagerede serviceteam er alle velkvalificerede og besidder de korrekte kompetencer og udstyr til at varetage skaktrensningen hos jer til jeres fulde tilfredshed.

Hvis du ønsker yderligere informationer eller et tilbud på afrensning af jeres skakter, kontakt da afdelingsleder Robert Elleby på tlf. 2580 9021 eller mail robert@elleby.dk.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privatlivspolitik.
I Accept

Vi kan også tilbyde