Rengøringsservice Danmark tager samfundsansvar og vil gøre en forskel i udviklingslandende, herunder hjælp og støtte til børn og familier. Et samarbejde som er etableret med BØRNEfonden.

I mere end 35 år har Rengøringsservice Danmark serviceret kunder i hele Danmark med ydelser indenfor hele service-paletten. Pr. 1. januar 2017 har virksomheden åbnet en ny afdeling i Esbjerg / Bramming og tiden er nu kommet til at fejre dette med at støtte et godt formål og ”påtage sig et yderligere samfundsansvar”, som direktør Birger Kuntkes udtrykker det.

”Vi er af den opfattelse, at man skal forsøge at gøre verden bedre, og derfor har vi sammen med BØRNEfonden besluttet, at gøre en forskel for børn, unge og familier i nogle af verdens fattigste lande”, lyder det fra direktøren for Rengøringsservice Danmark, der i dag beskæftiger mere end 125 ansatte.

Rengøringsservice Danmark har netop indgået en aftale med BØRNEfonden, der betyder, at kæden støtter sponsorbørn i Vestafrika. Støtten hjælper børnene med at komme i skole, og den er med til at styrke familier og lokalsamfundet.

Fokus på sundhed og ernæring
Rengøringsservice Danmark støtter BØRNEfonden økonomisk i projekter, der har fokus på sundhed og ernæring.
”For mange børn er sund kost og god ernæring ikke en selvfølge. Det vil vi gerne være med til at ændre på – og det går hånd i hånd med vores ansvarlige, miljøbevidste og samfundsmæssige profil”, siger Birger Kuntkes.

Rengøringsservice Danmark har i alt 5 afdelinger fordelt i Danmark med afdelinger i Aalborg, Århus, Kolding, Esbjerg og København og virksomheden er godt i gang med at udvide med nye afdelinger. Rengøringsservice Danmark sponsorerer med stor glæde sponsorbørnene og forventer et stort potentiale i samarbejdet.
”Jeg ser mange muligheder og forventer mig meget af  dette samarbejde”, siger Birger Kuntkes.